Gym Stryn vil i 2021 flytte inn i nye, store lokaler på grandane (gamle Europris lokala) Vi tar med oss treningsgleda og det gode mijøet i Gym Stryn og setter dette inn i bedre fasilitetar og større plass, nærmare bestemt 1300 kvm. Det er derfor med stor glede vi viser fram denne illustrasjonsfilmen av vårt nye senter!


Nye Gym Stryn vil inneholde stort inngangsparti, resepsjon og sosial sone. Nye flotte garderobar, toalett og tre kontorer til behandlera som vi vil leige ut. Vi lager ein stor gruppesal på over 150 kvm og spinnigsal med amfi. Vi får eit eige rom til yoga og andre grupper som kan ha nytte av å trene i varmare omgivelser. Vi har ca 350 kvm til eigentrening og 100 kvm CrossFit område som blir tilgjengelig for eigentrening utanfor arrangerte timar. Her trur vi at alle vil finne ei treingsform som passar seg, og vi vil fortsatt halde fokus på helse og treningsglede!


Video og illustrasjonsbilder kan avvike frå slik det vil bli i verklegheita.

Ved siden av denne aktiviteten bygger vi også ein buldrehall på ca 230 kvm. Vi har i denne prosessen hatt god dialog med klatreklubben og andre dyktige, engasjerte folk i klatremiljøet i Stryn og Nordfjord. Vi har saman med kyndig kompetanse vore på befaringar, buldra i ulike vegger og snakka med leverandører. Vi synast denne aktiviteten er kjempekul, og gledar oss til å bruke dette anlegget og skape ein arena for eit godt buldremiljø.

Vi er framleis i planleggingsfasen på dette og tar imot små og store innspel i frå dokke. Gje oss ein kommentar eller send oss ei melding, så kan dokke være med på å forme Gym Stryn si framtid!