Påmelding: http://www.deltager.no/gymstryn

Bli med på årets treningsevent i regi av Gym Stryn. Vi ønsker med dette å inspirere, motivere og skape ein sosial atmosfære saman. Lat denne treningshelga bli starten på høstens gode treningsvaner.

Inkludert lunsj og afterparty med grillmat i prisen.

Vi er stolte av å presentere våre instruktører for helga.

Morten Ekerheim

Morten held workshop i Chalisthenics fredag og timen Streetworkout laurdag.

Morten er personleg trener, erfaren instruktør og kursholder. Morten har dreve aktivt med eigenvektstrening i fleire år, samt delteke i NM i Street Workout.  Morten held ein 3 timer lang workshop fredagen, der han vil lære vekk tips og triks som skal gjere deg best mogleg skikka til å mestre din eigen kroppsvekt! Denne workshopen inneheld spesifikk trening og progresjonsøvelser for å mestre human flag, muscle ups og handstand. Her blir det inspirasjon til din eigen treningskvardag og du vil meistre ting du ikkje ante du skulle klare.

STREETWORKOUT (55 min): Ein morosam og effektiv treningsøkt med eigen kroppsvekt.  Dette blir morosamt, lærerikt og sånn akkurat passe tungt, og passer for alle.

Reidun Løken

Reidun held Yoga fredag.

Reidun har brei erfaring og kompetanse innan treningssenterbransjen og har dei siste 7 åra vore tilsett hos SATS Elixia i Bergen. Reidun er utdanna personleg trenar, sykkelinstruktør og nyleg yoga. Ho har også erfaring med trening ute i bedrifter og kombinasjonstimar som sal-og sykkeltimar.

YOGA (45 min): Trening for kropp og sinn i ein hektisk kvardag. Vi jobbar med styrke, bevegelighet og balanse.

Elisabeth Innselet

Elisabeth held timane bodystep og Sh’bam og styrke på laurdagen.

Elisabeth jobbar som høgskulelektor i idrett ved høgskulen i Volda og ved Stamina Volda. Elisabeth har over 20 års erfaring frå treningssenterbransjen. Elisabeth brenner for all form for fysisk aktivitet og elsker og spre treningsglede og treningsinspirasjon.

BODYSTEP (55 min): Nøkkelorda er energi, kraft og glede. Uthaldstrening på step med innslag av styrke.

SH’BAM & STYRKE (55 min): Enkel og morosam dansetime til variert musikk. Siste halvdel av økta kjører vi styrketrening med fokus på rumpe og core. Come as you are, leave as a star!

Siri Linn Haugen

Siri Linn held Streetdance fredag, og ei morosam funksjonell trening laurdag.

Siri Linn er et fyrverkeri på scenen, hun gleder og motiverer! Grûnder av BasisBall®. Genuint opptatt av folkehelse, der treningsglede er drivkraften. Siri Linn er utdannet idrettspedagog, og har Bachelor i Idrett adm. og ledelse, og har over 20 års erfaring i bransjen. Hun legger stor vekt på pedagogisk tilnærming, og motiverer deg til å pushe dine grenser for å oppnå best mulig treningseffekt.

BRING THE FUN BACK TO FUNCTIONAL TRAINING (55 min): Grunnleggende treningsprinsipper går aldri av moten. I BB Circuit hiper vi opp stemningen og tar deg gjennom en euphorisk treningsopplevelse. Party focus, science, and phenomenal feel.

STREETDANCE (55 min): Let`s dance! En enkel, ernergisk dansetime inspirert av hiphop, raggajam og house.

Kristin Holte

Kristin held workshop i CrossFit laurdag.

Kristin er norges beste kvinnelige CrossFit utøver, nylig plassert som nummer 7 i verden. Kristin har en allsidig idrettsbakgrunn, og drevet med CrossFit aktivit i 5 år, men alikavel komt svært langt internasjonalt. Kristin er utdanna ernærinsfysiolog og har spennande erfaringar og dele med oss.

Workshop i CrossFit blir ei blanding av foredrag og trening. Vi bygger vidare på fredagens workshop med Morten og gjør det enno meir CrossFit retta. Det vert foredrag om «veien mot toppen», samt tips og erfaringer frå treningskvardagen,  tankar kring kosthald og mental trening. Vi skal sjølvsagt også få bryne oss på ein WOD iløpet av dagen.

Translate »