OPPDATERT OG GJELDANDE TIMEPLAN FINN DU PÅ IBOOKING
Under her finner du timebeskrivelse av hva vi kan tilby av gruppetimer:

SENIOR, EIGENTRENING

Ein treningstime som vert individuelt tilpassa den enkelte sitt nivå og behov. Instruktør vil tilrettelegge for gode øvingar og trygge omgjevnadar for godt vaksne. Her vil både balanse, styrke, koordinasjon og uthaldenheit verte stimulert. Det vert også ein hyggeleg sosial arena, med fokus på treningsglede saman.

STERK RYGG

Ein time med fokus på mobilitet og styrke med det mål om å få en sterkare rygg i kvardagen. Instruktør er fysioterapeut.

STRAM OPP

Ein kjekk og motiverende  time med fokus på enkel kondisjonstrening der kunden kan tilpasse stega med eller utan hopp, samt trening av styrke for heile kroppen. Vi jobber med øvelser som styrker oss fra innerst til ytterst.  Vi brukar manualar og eigen kroppsvekt i styrkedelen. Timen passar for alle då instruktøren legg til rette for alternative øvingar ved behov.

CROSSFIT

CrossFit er konstant variert, funksjonelle bevegelsar utført med relativt høg intensitet. CrossFit er samansatt av turnøvingar, vektløfting og uthaldenheitsidrettar som sprininging, roing og symjing. I CrossFit heiar ein på sidemannen og bygger eit godt treningsmiljø.

Les meir om CrossFit på Gym Stryn her: Informasjon CrossFit Stryn.

BasisBall Raw®

BasisBall Raw® er en basistime med fokus på funksjonelle styrkeøvelser. Komplett treningseffekt for hele kroppen satt sammen av allsidige basisøvelser. Styrke, kraft og koordinasjon i et relativt høyt tempo

BasisBall CenterCore®

BasisBall CenterCore® er en basistime som har fokus på involvering av kjernemuskulatur i ulike øvelser. Man jobber systematisk med funksjonell styrke, mobilitet, stabilitet og balanse. Legger stor vekt på bevisstgjøring, kontroll og teknikk i alle bevegelser.
Timen varer i 45 minutter.

BasisBall® CenterCore 30

På 30 minutter får du full pakke! Effektivt og gøy samtidig! Variasjon er et nøkkeord og vi opplever at kunder vil ha muligheten til korte og effektive økter.
Med BasisBall® CenterCore 30 har vi fokus på styrke, koordinasjon og kraft. En ful
lverdig treningsøkt i seg selv, men den kan også komplimentere andre timer som sykkel eller step på en ypperlig måte. Dette gir enda større variasjonsmulighet i bruk av BasisBall treningskonsept. 

BasisBall® Athletic

BasisBall Athletic er en høyintensiv intervall time (HIIT). I dette konseptet kombinerer vi BasisBall, hoppetau, kjegler og JumpBox.  En ”allround” time inspirert av atletiske bevegelsesmønstre fra idretten.

BasisBall® Intro

Denne timen fokuserer på funksjonell styrke, balanse, stabilitet og mobilitet. Passer for deg som ønsker å trene hele kroppen i et rolig tempo, og  passer godt for deg som har utfordringer i kne, hofte, skulder og rygg.

SYKKEL/ STYRKE

Timen inneheld 30 minutt kondisjonstrening på sykkel, etterfulgt av 30 minutt med styrke med eiga kroppsvekt og manualer. Styrkedelen har fokus på kjerne og stabilitet.

Dance Aerobic
Dansetime med moves henta frå latino, Hiphop, disco og basic Aerobics. I løpet av timen øver vi inn ein koreografi som dansast i sin heilhet mot slutten av økta. Stikkord for timen er digge beats, høg musikk og god stemning. Ingen forkunnskaper nødvendig, men passer best for deg som liker trinntimer og bevegelse til musikk.

SYKKEL 45

Dette er ein 45 minutters sykkeltime med fokus på flyt og lengre arbeidsperioder med litt anstrengande til anstrengande intensitet. Med 2-4 arbeidsperioder gjennom timen får du god tid til å jobbe deg opp i intensitet.

SYKKEL 55

Dette er en 55 minutters sykkeltime med fokus på flyt og lengre arbeidsperioder med litt anstrengende til anstrengende intensitet. Med 2-4 arbeidsperioder gjennom timen får du god tid til å jobbe deg opp i intensitet.

SYKKEL INTERVALL

Dette er en hard kondisjonsøkt der løypeprofilen består av ulike intervall. Varighet på intervalla kan variere mellom 2-8 minutter.

YOGA Vinyasa

Ein dynamisk yogapraksis, med fokus på pust, ro, mobilitet, styrke og balanse. Timen passer til alle, med mål om å ha ein forebyggande og oppbyggande effekt mot eller etter skader.

YOGA Vinyasa 2

Ein leiken og dynamisk yogapraksis. Her får du jobba med mobilitet, styrke og balanse gjennom bevegelse styrt av pust og sjølvkontroll. Timen passer til deg som ynsker å få god grunnstyrke og bevegelighet med eiga kroppsvekt. Intensitet og sekvensar justerast etter behov og nivå.

Yin yoga

I denne timen fokuserer vi på heile kroppen. Gje slepp på alle muskler og slapp heilt av. I Yin Yoga jobber vi i asana over lengre tid, gjerne 3-5 minutt i kvar stilling. Vi bruker hjelpemidler som tepper, blokker og stropper ut i frå kva kroppen din har behov for. Timen passar for alle.

TRIMMEN

Spesialtilpasset styrketrening for godt voksne i gruppe. Fokus på funksjonell styrke som gir uttelling i hverdagen

MOR/BARN

Fokus på funksjonell styrketrening der tempo og belastning blir styrt individuelt. Her må kvar enkelt ta hensyn til sine utfordringar etter svangerskap og fødsel. Barnet er sjølvsagt velkommen på trening saman med mor, og pauser med bleieskift, barnegråt og mating er ein del av treninga.

BOKSING

Passer for deg som har lyst til å lære mer om boksing. Her lærer du hvordan du kan implementere boksing i ditt treningsarbeid. Fokus på teknikktrening og mestring.